Hava Durumu

Şok teklif! Roma Ozan Tufan için...

İtalyan devi Roma, Ozan Tufan için Bursa’ya geldi. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Roma Kulübü’nün yetki verdiği FIFA menajeriyle, Türkiye Kupası final maçından birkaç saat önce Özlüce Tesisleri’nde pazarlık masasına oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2015 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2015 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şok teklif! Roma Ozan Tufan için...
Kupa finalinin oynandığı gün Özlüce'de dev bir zirve gerçekleşti. Bursaspor’da yaprak dökümü devam ederken, bir şok gelişme de Ozan Tufan’da yaşandı. Yeşil Beyazlı takımın başarılı genç futbolcusu için bu kez de İtalya’nın dev kulübü Roma devreye girdi. Roma Kulübü’nün yetki verdiği bir FIFA menajeri, Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden birkaç saat önce Özlüce Tesisleri’ne gelerek Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’yla görüştü.

TEKLİF 10 MİLYON EURO’NUN ALTINDA

Böylesine önemli bir maç öncesi Özlüce Tesisleri’nde Bölükbaşı ile Roma Kulübü arasında Ozan Tufan zirvesi gerçekleşti. Uzun süren toplantı sonunda başkan Bölükbaşı, Ozan Tufan’ın transferi konusunda net karar vermedi ancak açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Roma Kulübü, genç futbolcu için 10 milyon Euro’nun altında bir teklif sunarken önümüzdeki günlerde tekrar Bursaspor Kulübü’nün kapısını çalacak. Barış YALIM'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.