Hava Durumu

Şoke eden görüntü!

Çanakkale'de, evine dönmeye ikna edemediği eşini silahla öldürüp, bir kadını yaralayan öfkeli koca, dakikalarca süren çabalara rağmen ikna olmayınca son kurşunu da kendisine sıkarak hayatına son verdi. O anlar ise kameralarca kaydedildi

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2012 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2012 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şoke eden görüntü!

Çanakkale'de, evine dönmeye ikna edemediği eşini silahla öldürüp, bir kadını yaralayan öfkeli koca, dakikalarca süren çabalara rağmen ikna olmayınca son kurşunu da kendisine sıkarak hayatına son verdi. O anlar ise kameralarca kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ali Eski (38), Karadeniz Ereğlisi’nden Çanakkale’ye gelerek bir yakınının yanına yerleşen eşi Hediye Eski (32) ile iskele meydanında bir süre görüşmüş, ardından Hediye Eski ve Çanakkale’de yanında kaldığı Gülşen Korkmaz’ı silahla yaralamıştı. Ali Eski, daha sonra da silahı kafasına dayayıp tetiği çekmişti. Olayın ardından Ali ve Hediye Eski, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınmıştı. Özel hastanede tedavi gören Gülşen Korkmaz’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Ali Eski ile eşi Hediye Eski, Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali ve Hediye Eski’nin cenazeleri, yapılacak otopsinin ardından memleketleri Zonguldak'a gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.