Hava Durumu

Sönmez'den eğitime katkı

Hayırsever işadamı Celal Sönmez'in Kaşgarlı Mahmud Anadolu Lisesi'ne kazandırdığı konferans salonu, törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, Sönmez Ailesi'nin "Ülkenin mihenk taşı eğitimdir" sloganıyla hareket ettiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez'den eğitime katkı

Haber | Seray SAYGILIOĞLU

Bursa'da eğitim alanında çok sayıda kalıcı esere imza atan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Kaşgarlı Mahmud Anadolu Li-sesi'ne de bir konferans salonu kazandırdı. Hayırsever iş- adamının isminin verildiği Celal Sönmez Konferans Salonu ve Okul Aile Birliği tarafından yapılan kütüphane dün törenle hizmete açıldı. Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Uzman, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Uygar Umut ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehrin ana unsuru beton bina değil, insanın kendisidir vurgusunu yapan Başkan Yılmaz, şehirleşme konusunda fiziki çalışmaların da önemli olduğunu ancak en önemli unsurun gençlere dönük yapılan çalışmalar olduğunu ifade etti. Törende konuşan Ha-yati Çekiç, Sönmez Ailesi'nin "Ülkenin mihenk taşı eğitimdir" sloganıyla hareket ettiğini ve eğitim camiasına büyük katkıları olduğunu vurguladı.

Çekiç, "Bu katkılardan bir yenisini de burada sevgili öğrencile-rimize vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki burada çok değerli, ileriye dönük, genç ve dinamik ülke-mize büyük katkı sağlayacak arkadaşlarımız yetişecektir" dedi. Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı hayırsever işadamı Celal Sönmez'e ve Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç'e plaket verildi. Yıldı-rım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın takdim ettiği plaketleri hem kendi hem de Celal Sönmez adına Hayati Çekiç aldı. Törenin ardından protokol, Tübitak Bilim Şenliği Sergisi'ni gezdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.