Hava Durumu

Sönmez Tekstil'e özel ödül

BTSO tarafından düzenlenen 'Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde 5 ayrı kategoride 59 ödül sahiplerini buldu. Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de, Vergi Özel Ödülleri kategorisinde ödüle layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sönmez Tekstil'e özel ödül

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 45. kez düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödülleri dün akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 5 ayrı kategoride 59 ödülün takdim edildiği törene, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katıldı. Törende konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Tüm zorluklara göğüs gererek bir yılı daha geride bıraktık. Ülkemiz için üretmeye, istihdam oluşturmaya azim etmekteyiz. Ülkemizin istikbali için yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

YERLİ OTOMOBİLE TALİBİZ

Yerli otomobil konusuna da değinen Burkay, "En önemli beklentim yerli ve milli otomobil projesine ev sahipliği yapmak. Bursa tecrübesiyle, otomobil üretimi yeteneklerini içerisinde barındıran bir kenttir. Yerli otomobil üretilecekse buna en layık yer Bursa'dır. İlk Türk otomobil fabrikasinin kurulduğu Bursa buna hazırdır. Törende söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur aktaş ise, Bursa'nın daha güzel yerlere gelecegini belirterek, Bursa'nın 2023 hedeflerine doğru ilerleyeceğini söyledi.

ULUDAĞ'A KAPADOKYA SİSTEMİ

Bursa'nın Türkiye'nin en eski ancak hızlı büyüyen kentlerinden olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, kentin turizm olarak da Türkiye'nin sayılı noktalarından olduğunu söyledi. Ersoy, Kapadokya için düşünülen alan başkanlığı sisteminin Uludağ için de uygulanması talebi olduğunu belirterek, "Bunu da hızlı bir şekilde değerlendirip inşallah 2019'un başında sonuçlandıracağız" ifadelerini kullandı. Bakan Ersoy, "Bütün altyapısı, turizm için gerekli tüm olanaklar Bursa'da müsait. Sadece doğru bir planlama ve programla ilerlemesini sağlamak gerekiyor. Bununla ilgili gerekli istek, hırs ve azmi de Bursalılar da görüyorum" dedi.

SALDIRILAR BERTARAF EDİLDİ

Türkiye'nin düşmanlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ettiğini TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da, "Doğru yerde alınan önlemlerle ekonomimize yönelik saldırılar bertaraf edilmiştir. Birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi halinde hedeflerimize ulaşacağız. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında emeği geçen sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Törende söz alan Bursa Valisi Yakup Canbolat Bursa'nın Türk ekonomisi açısından önemli bri olduğunu vurgulayarak, ödül alan firma yetkililerini kutladı.

VERGİ ÖZEL ÖDÜLÜ SÖNMEZ TEKSTİL'İN

Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de, ödüle layık görüldü.

BTSO'nun 45'inci kez düzenlediği Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde, 5 kategoride 59 ödül sahiplerini bulurken, 'Özel Vergi Ödülleri' kategorisinde ödüle layık görülen Sönmez Tekstil adına ödülü Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez teslim aldı. Celal Sönmez'e ödülünü, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.