Hava Durumu

Sonsuza kadar Diego...

Arjantin Milli Takım formasını giymiş iki eski Bursasporlu Federico Insua ve Fernando Belluschi hayatını kaybeden Maradona'nın yasını tutuyor. İki eski Timsah sosyal medya hesaplarından yaşadıkları üzüntüyü paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sonsuza kadar Diego...

YASA BOĞULDULAR

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybetmesi tüm dünyada olduğu gibi bir dönem Bursaspor'da forma giyen Arjantinli futbolcuları da yasa boğdu. Arjantin Milli Takımı'nda oynayan Fernando Belluschi ve Federico Insua Maradona ile birlikte yer aldıkları fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak efsane kramponu kaybetmenin üzüntülerini dile getirdi.
FUTBOLUN TANRISIYDI

15 kez Arjantin Milli Takımı formasını giyen Federico Insua, milli takımda teknik direktörlüğünü yaptığı Maradona için "İdolüm. Milli takımda bana güvendin ve Peru maçında görev verdin. Sahada çekinmeyi hayal ettiğim fotoğraf bu. Bence futbolun tanrısıydın." ifadelerini kullandı. 6 kez Arjantin Milli Takımı'nda görev yapan Fernando Belluschi de "Bizlere yaşattıkların için çok teşekkür ederim Bay 10. Sonsuza kadar Diego." görüşüne yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.