Hava Durumu

Sörf yaparken parmağı koptu

Muğla'nın Datça ilçesinde sörf yaptığı sırada geçirdiği kaza sonucu parmağı kopan İtalyan turist çocuk, kopan parmağın yerine dikilmesi için askeri helikopterle İzmir'e nakledildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2012 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2012 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sörf yaparken parmağı koptu

 Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte Datça'nın Palamutbükü Koyu'nda tatil yapan yaşındaki Pablo Francesco Nara bir sürat teknesinin çektiği sörf tahtasından dengesini kaybederek düştü. Nara'nın suya düşerken sörf tahtasının ipine sıkışan parmaklarından ikisi koptu. Ailesi ve çevredekiler tarafından çocuk ve kopan işaret parmağı denizden çıkartıldı.

Çocuğun kopan orta parmağı ise aramalara rağmen bulunamadı. 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kopan parmak bulunarak özel bir kutuda muhafaza edildi.
Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, kopan parmağın yerine dikilmesi için daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Nara daha sonra Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Dalaman Hava Meydan Komutanlığı'ndan havalanan askeri helikopter de hastanenin pistine iniş yaptı.

İtalyan çocuk kopan parmağıyla birlikte İzmir Mikro Cerrahi Hastanesi'ne gönderildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.