Hava Durumu

Sorumlu benim

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman taraftara verdikleri sözü yerine getiremediklerini söylerken, alınan sonuç nedeniyle özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2013 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2013 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sorumlu benim

Hikmet Karaman Vojvodina yenilgisinin ardından açıklamalarda bulunurken, beklemedikleri bir skor aldıklarını söyledi. “Böyle önemli bir günde, hele deplasmandan 2-2 geldikten sonra tur atlamamız gerekiyordu” ifadesini kullanan tecrübeli çalıştırıcı Sestak’ın direkten dönen topunun kırılma anı olduğunu belirtti. Karaman; “Skor 2-1 olsa taraftarın desteğini de alacağız. Oyuncular sorumluluk alacak. Taraftarın haklı yere rakip takımı alkışlaması bizi oyundan düşürdü. 2-2'lik sonuçtan sonra bu takımı elememiz gerekirdi. Beceremedik. 90 dakika boyunca tüm faktörler aleyhimize işledi” dedi.

TEPKİ VERMEKTE HAKLILAR

Taraftara söz verdiklerini ancak bunu yerine getiremediklerini sözlerine ekleyen Hikmet Karaman; “Sorumluluk varsa bunun sahibi benim. Tüm taraftarımızdan özür diliyoruz. Ben gerçekçi adamım. Biz bu takımı elemek zorundaydık. Gücümüz vardı. Maçtan önceki atmosferi gördük. Böyle bir atmosfere sahip takımın elemesi gerekiyor. Faktörler aleyhimize işledi. Futbol eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Biz bir geminin içindeyiz. Hatayı hep birlikte yapıyoruz. Taraftar protestosunda da haklıdır. Hiçbir şey demeye hakkımız yok” ifadesini kullandı.

Teşekkür ederiz

Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic “Maç bittikten sonra bizi alkışlayan Bursaspor taraftarına teşekkür ediyoruz” dedi. Maçtan önce basın toplantısında şanslarının yüzde 50 olduğunu söyleyen Nikolic, “Ne kadar biz Bursaspor'un güçlü takım olduğunu bilsek de elimizden geleni tüm gücümüzü sarf ettik. Bir ihtimal kazanabiliriz diye düşündük ve kazandık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.