Hava Durumu

Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu!

Gaziantep teknik direktörü Marius Sumudica, Ankaragücü maçında hakem Alper Ulusoy'a itirazda bulununca sarı kart gördü. Rumen hoca gördüğü karttan sonra çok sinirlendi ve elindeki su şişesini yere fırlattı. Cezalı duruma düşen Sumudica, Sivasspor maçında tribünde yer alamayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sumudica çıldırdı, maça damga vurdu!

Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantep FK sahasında Ankaragücü ile karşılaştı. Ev sahibi Gaziantep'te teknik direktör Marius Sumudica'ya 25. dakikada hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kart gösterildi.

Gaziantep Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teknik Direktörümüz Sumudica, rakip takımın yavaş hareketleri üzerine "Time" diye hakeme seslenmesi dolayısıyla sarı kart gördü!" ifadelerini kullandı.

Sarı kart görmesi sonrası çok sinirlenen Sumudica, elindeki su şişesini yere fırlattı. Cezalı duruma düşen Sumudica, Sivasspor maçında tribünde yer alamayacak.

"AĞZIMI MI BANTLAYAYIM?"

Maç sonrası konuşan Marius Sumudica, "Ağzımı mı bantlayayım? Sadece 'zaman' dedim. 4. hakem direkt hakemi çağırdı. Hiçbir hakaret yok. Ben anlamıyorum, gelip uyarırsın. Ben uyarıyorum, onlar beni kartla cezalandırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.