Hava Durumu

Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber!

2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikleri ileri sürülen oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu hastaneye kaldırıldı. Ünlü sunucu sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber!

2017'nin Temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte uygunsuz halde görüntülendikleri iddia edilen Murat Başoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

Snob Magazin'in haberine göre; Murat Başoğlu'nun sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı. 53 yaşındaki Başoğlu, 20 Eylül 2021'de hastaneye kaldırılmış.

Acile başvuran Başoğlu'nun çekilen kalp tomografisinde aort damarının 5.7 cm'ye kadar büyüdüğü ve riskli boyuta geldiği ortaya çıktı.

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu ve sunucu, "23 Eylül'de ameliyata alındım. 6 saat süren açık kalp ameliyatı sonrasında aort ve aort kapakçıklarım değişti. 24 saat yoğun bakımda, 17 saat entübe olarak kaldım. Daha sonra normal odaya çıkabildim. Bu operasyon İzmir'de gerçekleşti. Doktorlarımıza ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Murat Başoğlu, Bodrum'da öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.