Hava Durumu

'Survivor 2020'de 'Instagram' damgası!

Büyük finale sayılı günler kalan 'Survivor 2020'de, Sercan Yıldırım'ın olağanüstü performansı konuşuluyor. Bu haftanın tüm dokunulmazlık mücadelelerini galibiyetle kapatarak alkış alan 30 yaşındaki futbolcu, oyun sonrası 'Intagram takipçi sayısı-SMS oylaması" denklemine vurgu yaparak, flaş bir tartışmayı da gündeme getirmiş oldu. Bu sözler, Aycan Yanaç-Yunus Emre Özden eleme potasını akıllara getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Survivor 2020'de 'Instagram' damgası!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020'nin 122'inci bölümünde, haftanın üçüncü bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kazanan, kırmızı takım kaptanı Sercan Yıldırım oldu.

Eleme adayı olarak cumartesi gecesi Berkan Karabulut'un, pazar gecesi Nisan Bölükbaşı'nın adını veren futbolcu, son olarak Barış Murat Yağcı'yı potaya gönderdi.

Üst üste üç dokunulmazlığı da kazanma başarısı gösteren 30 yaşındaki futbolcu, oyun sonrası yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

"HAK ETTİM"

Başarılı yarışmacı, "Gerçekten inanılmaz odaklandım. 'Olur mu acaba?' dedim, kısmet oldu. Parkur hızı olarak da hak ettiğimi düşünüyorum. Alacağını hissedersin, ben de hissettim. Sakatlıksız bir oyun oldu, o yüzden de mutluyum" dedi.

"HERKES SİLKELENSİN İSTEDİM"

Sunucu Murat Ceylan'ın "Çok enteresan bir sonuç var. Bu haftanın elenecek olan yarışmacısı, senin verdiğin isimle adaya veda edecek. Çünkü tüm adayları belirleyeceksin" sözlerine ise Survivor Sercan, "Biraz değişsin istedim. O yüzden de kendimi çok verdim. Herkes bir silkelensin istedim. Buradaki SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor. Kafalar o yönde şekillenmişti. İnşallah bu böyle devam eder" karşılığını verdi.

KİMİ HEDEF ALDI?

Ünlü futbolcunun, isim vermeden rakiplerine göndermede bulunduğu "SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor" çıkışı, yarışmacıların sosyal medyada takipçi sayılarını gündeme getirdi.

Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi veren isimlerin, Instagram takipçi sayıları şöyle:

Cemal Can Canseven: 2,7 milyon

Barış Murat Yağcı: 1,7 milyon

Yasin Obuz: 1 milyon

Nisa Bölükbaşı: 933 bin

Berkan Karabulut: 816 bin

Sercan Yıldırım: 260 bin

Elif Yıldırım Gören: 245 bin

1 MİLYON TAKİPÇİLİ AYCAN'IN ELENMESİ!

Geçtiğimiz haftalarda sempatik yarışmacı Aycan Yanaç'ın, Survivor'a veda etmesi sonrası sosyal medyada yapılan yorumlar gündem olmuştu. Ünlüler takımında Yunus Emre varken Aycan'ın elenmesine inanamayanlar, dikkat çeken mesajlar yayınlamıştı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, 100 bin takipçili Yunus Emre'nin, 1 milyon takipçili Aycan'ı elemesinin şokunu yaşamıştı.

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

İlerleyen günlerde büyük sürprizlerin olacağını ve son haftanın inanılmaz geçeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2020' büyük finalinin 13-14 Temmuz'da, İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

"Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa Survivor finali çok enteresan bir yerde yapılacak. "Finale sadece eski yarışmacılar ile 'Survivor 2020' yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.