Hava Durumu

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da dün akşam 2. Eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. 18 Nisan'da Survivor'da Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseyde eleme potasına bir isim gönderdi. İlk mücadeleyi Ünlüler takımı kazanmış ve ilk eleme adayı Dora olmuştu. Peki, Survivor'da haftanın 2. eleme adayı kim oldu?

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler'de heyecan dolu 15. hafta mücadeleleri devam ediyor. Haftanın en kritik oyunu dün akşam ekrana geldi. Son ana kadar devam eden mücadeleden galip ayrılan takım mutlu olurken, kaybeden takım ise eleme adayı oylaması için ada konseyine gitti. Survivor Türkiye'de ilk dokunulmazlığı Ünlüler kazanmış, Gönüllüler takımından Dora haftanın ilk eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlığı ise Ünlüler takımı kaybetti ve eleme adayı olarak İlayda belirlendi.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2021'de dokunulmazlık mücadelesi devam ediyor. Survivor'un bu akşamki 72. bölümünde, kritik 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Baştan sona kadar büyük bir çekişme içinde geçen dokunulmazlık oyununda kıran kırana karşılaşmalar ekrana geldi. Deniz parkuru ile başlayan ve karada atışlar ile sonlanan oyunda seçim avantajını Gönüllüler kazandı. Nefes kesen mücadeleler sonucu, 10-7 skorla bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı bu sonucun ardından ada konseyi yaptı. Konseyde önce SMS halk oylaması yapıldı, ardından ise yarışmacıların oylaması başladı. Gergin geçen ada konseyinde yapılan oylama sonucu, arkadaşları tarafından ismi en çok yazılan İlayda bu haftanın 2. eleme adayı olarak potaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.