Hava Durumu

Survivor Evrim rotasını şaşırdı! Bu sefer de Sercan Yıldırım'a...

Survivor yarışmasından sonra ünlenen Evrim Keklik, oyuncu Mert Öcal ile aralarında çıkan aşk iddialarının gölgesinde sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Henüz ikili arasındaki durum belirsizliğini korurken Evrim-Mert hayranları çifti Sercan Yıldırım'ın kardeşi Tezcan'ın düğününde birlikte görmeyi umuyordu. Ancak hayranlarını hayal kırıklığına uğratan açıklama Survivor Evrim'den geldi. Düğüne katılmayacağını söyleyen Evrim, sosyal medya hesabından Sercan'a trip atmayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Evrim rotasını şaşırdı! Bu sefer de Sercan Yıldırım'a...

Survivor Ünlüler-Gönüllüler programının sona ermesinden sonra yarışmacılar arasındaki sular durulmadı. Çeşitli programlara katılan yarışmacılar birbirleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarışmacılar arasındaki kutuplaşmanın çizgileri kesinleşirken Survivor Evrim ve Mert arasındaki yakınlaşma da gözle görülür bir boyuta taşındı.

Kendilerine Avengers (Yenilmezler) ismini veren Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Cansever bir tarafta yer aldı.

Diğer tarafı ise Yasin Obuz, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Aycan Yanaç, Aşkım Burçe ve Yunus Emre Özden oluşturdu. Milli futbolcu Sercan Yıldırım'ın kardeşinin düğüne katılan isimler ise kutuplaşmaların hatlarını kırmızı çizgilerle gösterdi.

Adı Mert Öcal ile aşk haberlerine karışan Evrim Keklik'in de Sercan Yıldırım'ın davetlisi olarak düğünde bulunması ikilinin hayranları tarafından bekleniyordu. Düğüne davetli olan isimlerle arası iyi olan Survivor Evrim törene katılmayacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

SERCAN YILDIRIM'A KÜSTÜ

Milli futbolcu Sercan Yıldırım'ın kardeşi Tezcan Yıldırım dün gece gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi. Survivor yarışmasından kimlerin katılacağı merak edilirken Sercan Yıldırım sosyal medya hesabından Mert Öcal'a çiftetelli davetinde bulundu. Mert Öcal'ın düğüne gideceği kesinleştikten sonra gözler Evrim'e çevrildi. Evrim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Seco'nun kardeşinin düğününe gitmiyorum. Çünkü beni çağırmadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.