Hava Durumu

Taksi şoförü, kadın yolcudan indi-bindi ücreti isteyince ortalık karıştı

İstanbul'da bir taksi sürücüsü, araca binen kadın yolcunun gideceği mesafeyi kısa bulunca yolcuyu araçtan indirmek istedi ve indi-bindi ücreti istedi. Bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan yolcu ile taksici arasında gergin anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2020 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2020 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taksi şoförü, kadın yolcudan indi-bindi ücreti isteyince ortalık karıştı

İstanbul Bahçelievler'de bir taksiye binen müşteri ile sürücü arasında kısa mesafe nedeniyle tartışma çıktı. Yolcuyu kısa mesafe gerekçesi ile araçtan indirmek isteyen sürücü indi-bindi parası isteyince, kadın yolcu sinirlendi. Yaşanan kavga cep telefonunun kameralarına yansıdı.

Olay, Bahçelievler Kocasinan'da bir ticari taksi sürücüsü ile müşterisi arasında yaşandı. İddiaya göre, taksi sürücüsü, aracına binen kadının yol güzergahının mesafesinden memnun kalmadı. Yaklaşık iki kilometre gittikten sonra adresin yakın olduğunu söyledi.

ARAÇTAN İNDİRMESİNE RAĞMEN İNDİ-BİNDİ ÜCRETİ İSTEDİ

Kadın yolcu, mesafeyi beğenmediği için hizmet vermek istemeyen taksiciye "çek sağa inelim" dedi. Taksici aracı durdurarak kadın yolcudan indi-bindi ücreti isteyince olanlar oldu.

MAĞDUR KADIN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Araçtan inen kadın, ticari taksi sürücüsünün üzerine yürüyerek hakaretler savurdu. Sinirlerine hakim olamayan kadın taksiye tekmeler atarken, yaşanan bu anlar ise ticari taksi sürücüsü tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.