Hava Durumu

Talihsizlik Tesla'nın peşinde!

Elektrikli araç denince akla gelen ilk şirket olan Tesla, kullanıcı deneyimi konusunda sınıfta kaldı. Tesla Model 3, kullanıcısı ayak bölgesindeki ısıtma sistemi ile ilgili sorun yaşadığını açıklayan video yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talihsizlik Tesla'nın peşinde!

Tesla Model 3 kullanıcıları ısıtma sistemi konusunda sorun yaşıyor

Tesla, geçtiğimiz günlerde 2012 ile 2018 yılında üretilen bazı modellerde bulunan ekran sorunu ile gündeme geldi. 158.000 aracın geri çağırılmasını talep eden Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, dokunmatik sorunu nedeniyle kaza riskinin artacağını açıkladı. Model X ve Model S serisinde karşılaşılan ekran sorunundan sonra Model 3, ısıtma sorunu sebebiyle eleştirildi.

Tesla hayranı olan Bjørn Nyland, YouTube kanalında test ettiği araç ile ilgili bir video yayınladı. 2021 Tesla Model 3'ün ayak bölgesinde yaşadığı sıcaklık sorununu dile getiren Nyland, bu durumun rahatsız edici olduğunu belirtti.

İlk yapılan testlerde 30 derece ortalama ile karşımıza çıkan model, bir hafta sonra yaklaşık 50 derece sıcaklık ile dikkat çekiyor. Aracın klima sisteminin mükemmele yakın olduğunu belirten Nyland, " Yalnızca ayak boşluğu gereğinden fazla ısınıyor. Bunun 2021 Tesla Model 3'te yaşanması üzücü. " ifadelerini kullandı.

YouTube videosuna gelen yorumlarda bazı kullanıcıların benzer sorunları yaşadığını belirtmesi Model 3'ün kronik sorunu olabileceğini akıllara getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.