Hava Durumu

Taraftarın için oyna Timsah!

Balıkesirspor galibiyetiyle yeniden zirve yarışına ortak olan Bursaspor bugün saat 19.00'da Boluspor'la karşılaşacak. Mücadeleye koronavirüs salgını nedeniyle taraftar alınmayacak. BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek karşılaşmayı Emre Malok yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2020 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2020 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarın için oyna Timsah!

Zirve yarışı yaptığı tüm takımların puan kaybettiği haftada Balıkesirspor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor bugün yine son derece önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar TFF 1. Lig'in 28'inci haftasında saat 19.00'da sahasında Boluspor'u konuk edecek. Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle cumhurbaşkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda taraftarlar maç için stada giriş yapamayacak.

RAKİPLERİ NE YAPACAK?

Seyircisiz oynanacak ve bu nedenle tribünlerin boş kalacağı mücadeleyi Emre Malok yönetecek. Karşılaşma BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek. Yeşil Beyazlılar galibiyetten başka bir düşünce içinde değil. Bursaspor Boluspor'u yenerek rakiplerinin yine puan kaybetmesini bekleyecek. Bu hafta ligde zirveyle ilgili Hatayspor-Ümraniyespor, Akhisar-Erzurumspor ve Eskişehir-Adana Demirspor maçları oynanacak.

VE ÖZER SAHNE ALIYOR

Adana Demirspor'la oynanılan maçta kırmızı kart gören ve karşılaşmanın sonrasında hakem Koray Gençerler'e yönelik söylemleri sebebiyle PFDK tarafından toplam 5 maçla cezalandırılan Özer Hurmacı'nın cezası bugün sona erecek. Deneyimli futbolcu teknik direktör İbrahim Üzülmez'in forma vermesi halinde Boluspor'a karşı sahaya çıkacak. Özer Hurmacı'nın oynamadığı 5 maçta Bursaspor 3 beraberlik, bir galibiyet bir de yenilgi almıştı.

DİKKAT SARI KART SINIR

Bursaspor'da Boluspor maçı öncesi kart sınırında hayli fazla isim var. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yanı sıra, Anıl Karaer, Cüneyt Köz, Kerem Can Akyüz, Recep Aydın ve Selçuk Şahin sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda Keçiörengücü ile oynanılacak maçta forma giyemeyecek.

EVİNDE ŞANS VERMİYOR

Bursaspor'la Boluspor bugüne kadar toplam 54 kez rakip oldu. Galibiyetlerde Yeşil Beyazlılar'ın rakibine karşı 19'a 14'lük üstünlüğü var. İki takım 21 kez sahadan eşitlikle ayrıldı. Bursaspor Bursa'da 15 kez galip gelirken, Boluspor deplasmanda 2 kez kazandı. Bursa'daki maçların 11'i berabere bitti. Ligin ilkyarısındaki maç 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

KARŞILAŞMANIN HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor'un Boluspor'la oynayacağı maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla kritik mücadelenin detayları izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.