Hava Durumu

Tarkan gizlice Londra'ya gitti

Pandemi süresinde Almanya'daki evinde yaşayan Tarkan'ın gizlice Londra'ya gittiği ortaya çıktı. Burada aranjör Ozan Çolakoğlu ile buluşan Megastar, üç yeni şarkının kayıtlarını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan gizlice Londra'ya gitti

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Pandemi sürecinieşi Pınar Tevetoğlu ve minik kızı Liya ile birlikte Almanya'daki evinde geçiren Tarkan, gizlice Londra'ya gitti. Burada aranjör Ozan Çolakoğlu ile buluşan Megastar, üç yeni şarkının kayıtlarını yaptı.

Londra kapanmadan önce yapılan bu kayıtların devamı ise her şey normale döndüğünde İstanbul'da yapılacak. Bu arada pandemi bitene kadar Tarkan'ın konser ve özel sahnelere başlamayacağı da gelen bilgiler arasında.

MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETTİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sık sık sahneleri çok özlediğini dile getiren Tarkan'a geçtiğimiz aylarda; Özbekistan'da düzenlenecek özel bir gecede sahneye çıkması için 1 milyon 250 bin TL teklif edilmişti.

Ünlü şarkıcı, koronavirüs sebebiyle bu teklifi reddetmişti. Pandemi sürecini Almanya'da ailesiyle geçirdiğini söyleyen Tarkan, hayat normale dönmeden herhangi bir anlaşmaya imza atmayacağını ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.