Hava Durumu

Tazedirekt.com Gıda Alışverişinde İnternet Devrimini Bursa'dan Başlatıyor

Tazedirekt.com; her türlü gıda alışverişini internet üzerinden, en hesaplı ve en kolay şekilde yapmanızı sağlayan, siparişlerinizi kendi soğutmalı araçlarıyla kapınıza kadar getiren yepyeni bir alışveriş sitesi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2014 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tazedirekt.com Gıda Alışverişinde İnternet Devrimini Bursa'dan Başlatıyor

Tazedirekt'in kurucusu Hasan Aslanoba, Bursa'nın yakından tanıdığı çok değerli bir isim : Hasan Bey, Erikli Su markasını Türkiye'nin en değerli markalarından birisi yaptıktan sonra, şimdi de Tazedirekt modeliyle Bursa'lıların gönlünü bir kez daha kazanmak istiyor.

'Hesaplı Tazelik Kapınızda' sloganıyla yola çıkan Tazedirekt.com, gıda alışverişinde tüm bildiklerimizi unutturacak nitelikte. Bu sistemde, ara depolar ve mağazalar bulunmuyor, verdiğiniz siparişler Aslanoba Gıda'ya ait Bursa MKP'deki Sipariş Toplama Merkezi'nde hazırlanarak, bir gün sonra sizin belirlediğiniz zaman aralığında kapınıza kadar ulaşıyor. Aracılar ve mağazalar olmadığı için ürünler çok daha taze ve hesaplı biçimde, üstelik kapınıza kadar getiriliyor. Alışveriş için harcayacağınız zaman ise size kalıyor.
Kırmızı etten meyve sebzeye, kahvaltılık ve şarküteriden kuru gıdaya, ihtiyaç duyacağınız tüm gıda ürünlerini en taze ve hesaplı haliyle kapınıza getiren ve her aşamada kusursuz hizmet sunmayı ilke edinen Tazedirekt.com, ilk deneyiminizden itibaren vazgeçemeyeceğiniz bir kaliteyle karşılıyor sizi.

Özellikle Kırmızı Ette Çok İddialı: Mustafakemalpaşa ilçesinde kurulan Boğazköy Çiftliği'nde en doğal yollarla beslenen hayvanlar, yine kendi tesislerinde tüketime hazır hale getiriliyor. Türkiye'de et ürünlerinde kullanımı bir ilk olan VST paketleme sistemini de Bursalılar ile Tazedirekt.com tanıştırıyor.
(VST nedir diye merak edenlere: Etin suyunu salmasını tamamen önleyen özel bir paketleme sistemi.)

Sizin yapmanız gereken sadece www.tazedirekt.com adresinden sipariş vermek. Sonrası mı?
"  Sipariş verdiğiniz ürünler en sağlıklı biçimde paketleniyor ve büyük bir özenle teslimata hazırlanıyor.
" Ürünleriniz siparişinizden 1 gün sonra sizin seçtiğiniz zaman diliminde, soğutuculu araçlarla kapınıza kadar getiriliyor.
" Ödemenizi de ister internetten, ister kapıda nakit veya kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.
" Diyelim ki evde beklemeniz mümkün değil, Bursa'daki Tazedirekt teslimat noktasından siz gidip siparişinizi teslim alabiliyorsunuz.
" Üstelik iade etmek istediğiniz ürünleri anında teslimat personeline verebilir veya sonrasında kapınıza gelip alınmasını isteyebilirsiniz.

Tazelik, lezzet, konfor ve hesaplı alışveriş bir arada, hepsi Tazedirekt.com'da.

Görünen o ki; Bursa için Hesaplı Tazelik Kapımızda.

Hemen tıkla, alışverişe başla!...
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.