Hava Durumu

Terminatör

Bursaspor, düşme hattından çıkmak isteyen Kardemir Karabükspor’u 7-1 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar’da Fernandao 4 golle yıldızlaşırken diğer golleri Holmen, Volkan Şen ve Bakambu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terminatör
FERNANDAO ŞOV

Avrupa Kupaları’na katılma hakkını elde etmek isteyen Bursaspor, düşme potasındaki Kardekir Karabük’e acımadı ve rakibini 7-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Yeşil Beyazlılar topa sahip olarak başlarken, 18.dakikada golü buldu. Bakambu’nun pasında Holmen topla buluştu ve çaprazdan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 25.dakikada Yeşil Beyazlılar farkı ikiye çıkardı. Josue’nin pasını iyi değerlendiren Fernandao sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 39.dakikada Karabük farkı bire indirdi. 

DÖRT GOL ATTI

Viola orta şut karışımı bir vuruş yaptı, kale önünde oyuna sonradan giren Akbala topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı 2-1 sona ererken, ikinci devreye hızlı başlayan Bursaspor, Belluschi’nin Erkan Kaş tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Fernandao 50.dakikada meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2 dakika sonra Emre’nin ortasında Brezilyalı oyuncu kafa vuruşuyla 3.golünü kaydetti. 65.dakikada Volkan Şen şık hareketlerle skoru 5-1’e getiren golü attı. 79’da Bakambu ile 6-1’i yakalayan Bursaspor, 82.dakikada Fernandao ile bir gol daha buldu ve maçtan 7-1’lik skorla galip ayrıldı. 

HOLMEN SAĞBEKTE

Şener Özbayraklı’nın kart cezalısı olması sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş sağbekte Holmen’e görev verdi. Güneş diğer cezalılardan Aziz’in yerine Emre’yi, Ozan Tufan’ın yerine de Bekir Yılmaz’ı oynattı. 

2010'U GECTİLER

Bursaspor bu sezon gol sayısında büyük bir patlama yaşıyor. Yeşil Beyazlılar ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk sezonundaki gol sayısını (65) geçti ve 66’ya ulaştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.