Hava Durumu

Timsah Bolu'da 3 puan peşinde!

Yeşil Beyazlılar bugün deplasmanda Beypiliç Boluspor'a konuk olacak. Saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadı'nda başlayacak zorlu randevuyu İstanbul bölgesi hakemlerinden Emre Malok'un yönetecek. Karşılaşma TRT Spor ve BeIN Max-1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Bolu'da 3 puan peşinde!

Son maçında evinde müthiş bir geri dönüşe imza atan Bursaspor, play-off umutlarını sürdürmek istiyor...

Spor Toto 1. Lig'de play-off'un içinde yer almak ve oradan da Süper Lig'e çıkmak isteyen Bursaspor, 25. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Beypiliç Boluspor'a konuk olacak. Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00'da start alacak. Bolu temsilcisi için alt sıralardan uzaklaşma adına, Timsah için ise play-off hattına tutunmak için kritik olan mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Emre Malok'un yönetecek. Malok'un yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Şengül yapacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

1. Lig'in 25. haftasında 34 puan ile giren Bursaspor, 9. sırada yer alıyor. Play-Off hattının 7 puan gerisindeki Yeşil Beyazlılar, bu mücadeleyi kazanarak rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Bursaspor haftaya ise en yakın rakibi Ankara Keçiörengücü'nü de 6 puan geriden takip ederek başladı. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadelede sadece 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Beypiliç Boluspor ise 26 puan ile 13. sırada bulunuyor. Bolu temsilcisi de, ateş hattının 7 puan üzerinde yer alıyor.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

İki ekip bugüne kadar resmi maçlarda 55 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Bursaspor'un rakibine üstünlüğü dikkat çekti. Yeşil beyazlılar, 20 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Bolu ekibi ise 14 mücadelede gülen taraf olurken, geride kalan 21 randevuda ise taraflar beraberliğe razı oldu. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı ise ev sahibi, yenik duruma düşmesine karşın 4-2 kazanmasını bildi.

MUHTEMEL 11'LER

BOLUSPOR: Gentian Selmani, Burak Asan, Oğuzhan Berber, Aykut Demir, Muhammed Gümüşkaya, Gökhan Sazdağı, Hamza Gür, Oppong Gyasi, Emin Bayram, Ensar Bilir, Mustafa Çeçenoğlu

BURSASPOR: Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Furkan Emre Ünver, Taha Altıparmak, Onur Atasayar, Burak Altıparmak,Tuğbey Akgün, Emirhan Aydoğan, Özer Hurmacı, Burak Kapacak, Batuhan Kör

DEPLASMANDA KAYIPLARDAYIZ

Bolu'da ise iki ekip, 26 kez kozlarını paylaştı. Bu mücadelelerde Bursaspor, yalnızca 4 galibiyet alabildi. Sahasında, Bursa ekibini 12 kez mağlup eden Bolu temsilcisi, iç sahadaki başarısıyla öne çıktı. Bolu'daki, diğer 10 karşılaşmada ise taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan Bolu'daki randevuda da 1-1'lik beraberlik çıktı. Bursaspor, iki maçtır deplasmanda rakibine kaybetmiyor.

MORALLER YERİNDE

5 maçlık galibiyet hasretine son oynadığı Akhisarspor karşılaşmasında bitiren Bursaspor'da keyifler yerine geldi. Özellikle geriden gelerek kazanan Bursa ekibinde, morallerin yüksek olduğu gözlemlendi. Bolu ekibi de 4 maçlık üst üste mağlubiyetinin ardından Tuzlaspor'u deplasmanda yendi. Sonraki iki maçında da yenilmeyen Bolu ekibi, son 3 karşılaşmasında toplamda 7 puan kazandı.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Bu zorlu randevu öncesinde Bursaspor'da eksiklikler dikkat çekiyor. Yeşil beyazlılarda deneyimli oyuncular Cüneyt Köz ve Aykut Akgün, kart cezaları nedeniyle bu mücadelede görev alamayacak. Kovid-19 hastalığını ağır bir şekilde geçiren ve sağlığına kavuşan Onur Atasayar ise, bu maçın kadrosunda yer aldı. Tecrübeli oyuncu, teknik heyetin şans vermesi halinde 5 maçlık aranın ardından forma giyebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.