Hava Durumu

Timsah'ı gençler taşıyor

Bursaspor son haftalarda genç oyuncularının ön plana çıktığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atıyor. Ali Akman, Batuhan Kör, Burak Kapacak, İsmail Çokçalış, Emirhan Aydoğan ve Çağatay Yılmaz'ın yanı sıra kaleci Ataberk de ön plana çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ı gençler taşıyor

Sezona maddi sıkıntılarla başlayan Yeşil Beyazlılarda son dönemdeki form dikkat çekiyor...

TFF 1. Lig'de mücadele eden Bursaspor, son haftalarda genç oyuncularının ön plana çıktığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atıyor. Geçen sezon play-off'a kalan ancak Süper Lig'e yükselmeyi başaramayan Yeşil-Beyazlı ekip, transfer döneminde Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) dosyaları nedeniyle kadrosuna yeni isimler katamadı. Bu sezon ilk haftalarda istediği sonuçları alamayan ve kamuoyunda kümede kalma mücadelesi vereceği öngörülen Bursa temsilcisi, son maçlarında yükselişe geçerek altyapı ağırlıklı kadrosuyla önemli galibiyetlere imza attı. Bursaspor'un aldığı galibiyetlerin mimarları da genç oyuncuları oldu.

ATABERK FARK YARATTI

Ligde 8 kez fileleri sarsan ve gol krallığı yarışında 2. sırada yer alan Ali Akman ile son haftalarda çıkış yakalayan Batuhan Kör, Yeşil Beyazlı ekibin yıldızlaşan isimleri haline geldi. Henüz 21 yaşında olan Burak Kapacak, oynadığı 14 maçta 4 gol attı. 20 yaşındaki İsmail Çokçalış da defans hattındaki kritik müdahalelerin yanı sıra 1 kez fileleri havalandırdı. 23 yaşındaki Emirhan Aydoğan, maçlara sonradan girip goller bulan 20 yaşındaki Çağatay Yılmaz ve kritik kurtarışlara imza atan 21 yaşındaki kaleci Ataberk Dadakdeniz de performanslarıyla dikkati çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.