Hava Durumu

Timsah'ın hedefi üst sıralar

Yeşil Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun, "İlk yarıyı iyi tamamladık. Üst sıralardan kopmamak önemliydi. İkinci yarıda hem Türkiye Kupası'nda ilerlemek hem de ligde artık daha üst sıraları hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın hedefi üst sıralar

Haber: Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun, Keçiörengücü maçı sonrasında Bursa Hakimiyet'e sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

Tosun, "Sezon başına baktığımız zaman bir hazırlık dönemi geçirilmedi. İlk 7 hafta bizim için oldukça zor geçti. 7 puanımız vardık ancak ondan sonra ciddi bir çıkış yakaladık. Son 5 haftada ise zirve yaptık. Genç bir takımımız var. Ben sezon başında da ilk yarıyı 24-27 puan aralığında bitireceğimizi düşünüyordum. Eskişehirspor maçından önce de Keçiö-rengücü maçını da kazanacağımıza inandım. Takımımıza inanıyoruz. Güzel gidiyor" dedi.

ÜST SIRALARDAN KOPMADIK

Şenol Tosun ayrıca ikinci yarıda daha iyi olacaklarını belirterek, "İkinci yarı öncesi üst sıralardan kopmamamız gerekiyordu. İlk yarıyı güzel bir şekilde noktaladık. İkinci yarıda Adana Demirspor deplasmanıyla başlayacağız. Ondan önce bir kupa maçı var. İki maça da bu performansla hem moralli hem de iddialı çıkacağız. İnşallah Antalyaspor'u da eleriz. Türkiye Kupası'nda da ileriki turları hedefliyoruz. Sonra kampımız var. Adana Demirspor karşısında yapacağımız iyi bir başlangıçla ikinci yarıda daha da üst sıraları hedefliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.