Hava Durumu

Timsah son nefeste!

TFF 1. Lig'in 30. haftasında evinde Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk eden Bursaspor mücadelenin büyük bir bölümünü 1-0 geride sürdürmesine rağmen son dakikalarda bulduğu 2 golle mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2021 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2021 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah son nefeste!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

TFF 1. Lig'in 30. Haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşan Bursaspor sahadan son dakikalarda Eren Güler'in ayağından bulduğu 2 gol ile birlikte 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Play-Off umutlarını kaybeden iki ekibin mücadelesinde Bursa'da oynanan mücadelenin ilk yarısında karşılıklı ataklarla gol arayışlarını sürdüren takımlar, ilk yarının son saniyelerine kadar golü bulamadı. Dakikalar 45'e geldiğinde konuk ekip Bandırmaspor'da Feyyaz Belen takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 1 dakikalık uzatma dakikalarında Bursa'da başka gol olmayınca soyunma odasına 1-0'lık konuk takımın üstünlüğü ile gidildi.

TİMSAH GOLLERİ BULDU

Mücadelenin ikinci yarısına beraberlik golü arayışıyla çıkan Yeşil Beyazlılar rakip kalede arayışlarını maçın son dakikalarına kadar sürdürdü. Mücadelenin 65. dakikasında rakip ceza sahasına yakın bir bölgeden serbest vuruş kazanan Bursaspor'da Burak Altıparmak'ın kullandığı serbest vuruşta top üst direğe çarparak dışarı çıktı.

Mücadelenin 85. dakikasında Timsah aradığı ilk golü Eren Güler'in ayağından bulurken, skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin sonuna 5 dakika uzatma eklenirken, Timsah Eren Güler ile 90+4'te bir gol daha buldu ve skoru 2-1'e getirdi.

Karşılaşmanın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca, Yeşil Beyazlılar büyük bir bölümünü geride götürdüğü mücadeleden 3 puanı hanesine yazdırma bildi.

İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER...

TFF 1. Lig'de 30. hafta sonunda Bursaspor, ligde 13. galibiyetini yaşarken 43 puanla 10. sıradaki yerini korudu. Bandırmaspor ise ligdeki 13. mağlubiyetini yaşarken 39 puanda kaldı ve Bursaspor'un bir sıra altında 11. sırada yer aldı.

Ligde 31. hafta mücadelesinde Bursaspor 19 Nisan'da deplasmanda lig üçüncüsü Yılport Samsunspor'a konuk olurken, Bandırmaspor ise evinde Beypiliç Boluspor'u konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.