Hava Durumu

Timsah'ta kongre hazirana kalıyor

İçişleri Bakanlığı bugünden itibaren başlayacak kademeli normalleşme tedbirlerini açıklarken, dikkatler sivil toplum kuruluşları ve derneklerin genel kurullarının yapılıp yapılamayacağına çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta kongre hazirana kalıyor

İçişleri Bakanlığı'nın bugünden itibaren uygulanacak ve 1 Haziran'a kadar sürecek yeni tedbirleri kapsamında yayınladığı genelgede konuyla ilgili maddede, "Sivil toplum kuruluşları, sendikalar, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatiflerin genel kurul dahil yapacakları geniş katılımlı her türlü etkinlikleri 1 Haziran 2021 tarihine kadar ertelenecektir." ifadelerine yer verildi.

YENİ İLANA ÇIKMAK DURUMUNDA

Bu durumda Bursaspor'un 22-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulunun ertelenmesi söz konusu. Yeşil Beyazlı kulüp bu nedenle yeniden genel kurul ilanına çıkmak durumuyla karşı karşıya. Bursaspor Kulübü yetkilileri bugün Bursa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ile yapacağı görüşmenin ardından genel kurulun durumuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacak. Genel kurulun haziran ortasına sarkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.