Hava Durumu

Timsah'ta tek yol süper lig

Bursaspor Durmazlar çok yaklaştığı süper lig yolunda, play off yarı final ilk maçında mağlup ettiği Bahçeşehir Koleji ile ikinci maçına bugün 18.30'da çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta tek yol süper lig

SIRA İKİNCİ MAÇTA

Bursaspor Türkiye Basketbol Ligi play off yarı final ilk maçında mağlup ettiği Bahçeşehir Koleji ile ikinci maça çıkıyor. Nefesleri kesen ilk maçta muhteşem taraftar desteğiyle parkeden 76-71'lik galibiyetle ayrılan Potanın Timsahları bu maçı da kazanıp 19 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maça rahat çıkmak istiyor. Bugün Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak 2. maç 18.30'da başlayacak ve Bursaspor Tv'den canlı yayınlanacak.

3 GALİBİYET GEREKİYOR

Yarı finalde üç galibiyet almayı başaran iki takım adını finale yazdıracak. Bursa temsilcisi adını 3 galibiyet alarak finale kalması durumunda Afyon Belediye-Selçuklu Belediye arasında oynanan maçların galibiyle karşılaşacak. Final serisinde ise üç galibiyete ulaşacak ekip, normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom'un ardından gelecek sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etme hakkı elde edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.