Hava Durumu

Timsah'ta transfer olacak mı?

Futbolda ara transfer dönemi bugün başlayacak. Yeşil Beyazlı camiada gözler takıma yapılacak takviyeye çevrildi. Yönetim teknik direktör İbrahim Üzülmez'in isteği doğrultusunda hareket edecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2020 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2020 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta transfer olacak mı?

ENGEL BİR DURUM YOK DENİLDİ

Bursaspor'da ligin ikinci yarısının hazırlıkları Antalya'da devam ederken, Yeşil Beyazlı camiada tüm dikkatler transfer çalışmalarında olacak. 2-31 Ocak tarihleri arasında devam edecek ara transfer dönemi öncesi Bursaspor'da yönetim transfere engel bir durum olmadığını açıklamıştı. Ancak Yeşil Beyazlılar sezon başında geriden gelen alacağının bir kısmını ödediği Hamza Hamzaoğlu'yla ya anlaşma yapmak ya da alacağının yine bir kısmını ödemek durumunda.

AĞIRLIK SOL KANADA VERİLECEK

Yönetimin ayrıca yine sezon başındaki gibi maliyeye olan borçlar konusunda da bir girişimde bulunması gerektiği belirtiliyor. Teknik direktör İbrahim Üzülmez takımın sol bölümünün yanı sıra forvete de takviye istiyor. Bursa'da düzenlediği son basın toplantısında memur zihniyetindeki oyuncularla yollarını ayıracaklarını kamuoyuna duyuran genç teknik adam gelmesi muhtemel takviyelerle ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmanın hesaplarını yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.