Hava Durumu

Timsah tekrar huzurlarınızda

Yeşil Beyazlılar 40 günlük iznin ardından tekrar topbaşı yaptı. Özlüce Tesisleri’ndeki antrenmana yabancılardan sadece Basser ve N’Diaye katılarken, taraftar yine takımı yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 01:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 01:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah tekrar huzurlarınızda

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına Özlüce Tesisleri'nde başladı. Taraftarların alkışlarıyla sahaya çıkan Yeşil Beyazlı futbolcular, 40 günlük izne de son noktayı koydu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarıyla da tek tek tokalaşarak antrenman sahasına girdi.

FERHAT ÇALIŞMADA
Yeni transferlerden Ferhat Kiraz da çalışmaya katılırken, yabancı futbolculardan sadece Alfred N’Diaye ve Michael Chretien Basser antrenmanda yer aldı. Bursaspor'da izinleri devam eden Carson, Batalla, Pinto, Sestak, Tagoe, Bangura, Vederson ve Musa antrenmana katılmadı.

YAZICI DA GELDİ
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu saha kenarında antrenmanı izledi. Yazıcı ve yöneticiler teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara yeni sezon öncesi başarı diledi.

Stepanov vedalaştı
Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Milan Stepanov sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’ne gitti. Sırp futbolcu takım arkadaşları ve personelle vedalaştı.


Gençler çalışmada
Bursaspor’un altyapısından yetişen Furkan, Ozan, Okan, Mert, Süheyl A Takım ile ilk antrenmanına çıktı. Genç oyuncuların heyecanlı oldukları gözlendi.


Evlenenlere ve yenilere alkış
Bursaspor’da sezonun ilk antrenmanı alkışlarla başladı. Neşeli olduğu gözlenen Ertuğrul Sağlam dünya evine giren Harun Tekin ve Hakan Aslantaş’ın yanı sıra Ferhat Kiraz, İbrahim Kaş ve altyapıdan antrenmana katılan futbolcuları alkışlattı.



Emrah GÜLER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.