Hava Durumu

Timsah transfer dönemini tamamladı

Bursaspor, devre arası transfer döneminde 7 oyuncu ile sözleşme imzalarken, 3 oyuncu ile yollarını tamamen ayırdı. 3 genç oyuncu da başka takımlara kiralık gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2020 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah transfer dönemini tamamladı

TFF 1'inci Lig'de mücadele veren Bursaspor, devre arası transfer döneminde 7 ismi kadrosuna kattı. Bursa temsilcisi; Serdar Özkan, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz'ün yanı sıra genç oyuncular Numan Bayrak ve Erenay Arı'yı kadrosuna dahil ederken, Abdou Razack Traore'yi Demir Grup Sivasspor'dan, Tayfur Bingöl'ü de Aytemiz Alanyaspor'dan sezon sonuna kadar kiraladı.

Bursaspor, devre arası transfer döneminde bazı oyuncular ile de yollarını ayırdı. Onurcan Piri'nin sözleşmesi karşılıklı feshedilirken genç eldiven Giresunspor ile anlaştı. Iasmin Latovlevici'nin sözleşmesi de feshedildi. Musa Araz'ın da kiralık sözleşmesi feshedilirken, 26 yaşındaki oyuncu bonservisinin bulunduğu İttifak Holding Konyaspor tarafından İsviçre'nin NE Xamax Kulübü'ne gönderildi.

Genç oyunculardan Furkan Emre Ünver, Etimesgut Belediyespor'a, Çağatay Yılmaz, Kırşehir Belediyespor'a, Sebahattin Muslu da Altındağ Belediyespor'a kiralandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.