Hava Durumu

Timsah yalnız yürümeyecek

Şenol Güneş Stadyumu'nda yaklaşık 2 bin Yeşil Beyaz sevdalısı olacak. Üst düzey Bursa protokolü de takımı Trabzon'da yalnız bırakmayacak. Bursasporlu taraftarlar hem karadan hem de havadan maç için Trabzon'a akın edecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2017 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah yalnız yürümeyecek

Bursasporlu futbolcular Trabzon'daki kader maçında taraftar desteğini arkasına alacak

MİSAFİR TRİBÜNÜ DOLACAK

Bursasporlu futbolcular bugün tarihinin en önemli maçlarından biri için sahaya çıkarken, tribünde de yalnız kalmayacak. Yeşil Beyazlıların Süper Lig'deki kaderini belirleyecek Trabzonspor maçında cefakar taraftarı da Şenol Güneş Stadyumu'ndaki yerini alacak. Günler öncesinden zorlu deplasmanın organizasyonuna başlayan Bursaspor sevdalıları hem havayolu hem de karayoluyla Trabzon'a adeta akın edecek. Binden fazla biletin satıldığı öğrenilirken maç saatine kadar Bursaspor için ayrılan 2 bin 40 koltukluk tribünün dolması bekleniyor.

ALA VE KÜÇÜK DE GELECEK

Maç için sadece taraftarlar değil, Bursa kent dinamikleri de harekete geçti. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) organizasyonuyla işadamlarından oluşan bir heyet özel uçakla Trabzon'a gidecek. Siyasiler de karşılaşmada Bursaspor'u yalnız bırakmayacak. İçişleri eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ile Bursa Valisi İzzettin Küçük tarihi maçta protokol tribünündeki yerlerini alacak. Bazı işadamlarının da özel uçaklarıyla Trabzon'a gidecekleri bilgisi paylaşıldı. VIP ve protokol tribünü için Bursaspor kulübü ek kontenjan talebinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.