Hava Durumu

TOFAŞ telafi istiyor

Bu sezona kurduğu kadrosuyla iddialı başlayan Mavi Yeşilliler, Ligin 10. haftasında bugün saat 17.30'da Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ telafi istiyor

TOFAŞ, 10. hafta mücadelesinde bugün saat 17.30'da Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek. Ligde oynadığı 9 maçta aldığı 6 galibiyet, 3 mağlubiyetle üçüncü sırada bulunan Mavi Yeşilliler, üst üste aldığı Fenerbahçe ve Türk Telekom yenilgilerinin ardından evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak Avrupa maçı öncesi moral bulmayı arzularken, Bursa temsilcisinde bu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Rakip Büyükçekmece milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası hafta arasını da Trabzonspor'un sezon öncesi ligden çekilmesi sebebiyle maç yapmadan BAY geçmişti.

"YENİ KİMYA YARATIYORUZ"

Diğer yandan Tofaş Başantrenörü Orhun Ene ve kulübün Genel Menajeri Tolga Öngören, dün TSYD Bursa Şubesi'nin düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Ene, geçen yıldan daha farklı bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Geçen sezondan birçok oyuncumuz değişti ancak yeni bir takımla, yeni bir kimya yaratmaya çalışıyoruz. Hala eksiklerimiz ve sıkıntılarımız var" dedi. Öngören ise olabilecek her fırsatta Bursa basınıyla bir araya gelmeye çalıştıklarını söyleyerek Bursa'nın yakın geçmişte yavaşlayan spor ivmesinin son dönemde yükselmeye başladığına vurgu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.