Hava Durumu

Toparlanın beyler!

Adana Demirspor karşısında etkisiz futbolları nedeniyle tepki toplayan Kubilay ve Burak'tan camia büyük beklenti içinde. Yeşil Beyazlılar her iki genç futbolcudan takımın Süper Lig'e çıkması noktasında daha fazla efor sarf etmesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toparlanın beyler!

BURAK'IN GOLÜ YOK

TFF 1. Lig Play-off yarı final ilk maçında sahasında Adana Demirspor'la golsüz berabere kalan Bursaspor'da eleştirilerin odağında iki futbolcu yer aldı.

Teknik direktör İrfan Buz tarafından mücadeleye ilk 11'de başlatılan ancak et- kisiz oyunu nedeniyle ilkyarının bitimiyle kulü- beye çekilen Burak Kapacak ve oyuna sonradan giren Kubilay Kanatsızkuş taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Yeşil Beyazlı formayla henüz gol atma başarısını gösteremeyen Burak Kapacak'ın böylesine kritik bir maçta istenilen seviyeye çıkamaması hayal kırıklığına sebep oldu.

KIR ZİNCİRLERİNİ KUBİLAY

Karşılaşmanın 72'nci dakikasında Yevgen Seleznov'un yerine oyuna giren Kubilay Kanatsızkuş da gol bölgesinde etkisiz kaldı. Maçın son anlarında kaleci Kurtuluş ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu doğrudan kaleciye nişanlayan Kubilay takımının öne geçmesini sağlayamadı. Bu sezon ligde ve kupada toplam 33 maçta forma giyen Kubilay Kanatsızkuş sadece 7 gol atabildi.

Camia Bursaspor'da bugüne kadar 5 sezonda 90 maçta 18 gol atan Kubilay ile birlikte Burak'tan takımın Süper Lig'e çıkması için bir an önce toparlanmalarını ve takıma katkı koymalarını bekliyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.