Hava Durumu

Trabzonspor maçında şansın da yanımızda olması gerekiyor

Kariyerinde Bordo Mavili takımı birçok kez yendiğini dile getiren Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, “Önemli olan oynadığımız iyi oyunun daha da üzerine çıkmak. Yalnız iyi oynamak değil sonuca da gitmek çok önemli. O yüzden takımımızı ona göre hazırladık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzonspor maçında şansın da yanımızda olması gerekiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, yarın karşı karşıya gelecekleri Trabzonspor maçı ve gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Daum, “Trabzonspor'un oynadığı maçları izledik. Çok iyi kadroları var. Önemli olan oynadığımız iyi oyunun daha da üzerine çıkmak. Yalnız iyi oynamak değil sonuca da gitmek çok önemli. O yüzden takımımızı ona göre hazırladık. Bu hazırlığımızı Trabzonspor maçında göstermek istiyoruz. Bunu yapabileceğimize inancım sonsuzdur. Zaman zaman şansa da ihtiyacımız oluyor. Son müsabakalarda şansımız yanımızda değildi, umarım bu maçta yanımızda olur. Futbolcularımız tamamen limitin üzerine çıkmak isteyeceklerdir. Geçen hafta yapamadığımızı Trabzonspor maçında yapmaya çalışacağız. Buradaki puanlar çok önemli. Yukarıdaki takımlarla puan farkının fazla açılmaması adına bunları yapmak durumundayız. Bunları yaptıktan sonra ikinci devre hedeflediğimiz Avrupa adına çalışmalarımız olacak” dedi.

FUTBOLCULARIMA YANSITACAĞIM

Kariyerinde Trabzonspor'a karşı büyük üstünlük kuran ve rakip olduğu 20 maçta 12 galibiyet 5 mağlubiyet 3 de beraberlik alan Alman teknik adam, Trabzon deplasmanında ise 9 maçta 6 galibiyet alma başarısı gösterdi. Basın toplantısında bu konuya değinen Christoph Daum, “Trabzonspor'la çok maç oynadık ve orada birçok kez galip geldiğimizi biliyorum. Bunu da futbolcularıma yansıtmaya çalışacağım. Geçmişteki galibiyetleri onlara anlatacağım. Teknik adam olarak futbolcularınızı galibiyete hazırlayabilirsiniz fakat onun garantisi olmuyor. Hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. Futbolcularımız da bunları sahaya yansıtmak ve sahada konuşmak durumunda” ifadelerini kullandı.(Barış YALIM)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.