Hava Durumu

Transfer bombası patladı

Galatasaray'ın Başkanı Aysal, Farfan transferinde önemli bir mesafe alındığını belirtti. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Engin Baytar ve Gökhan Zan’ın sözleşmelerini uzatma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2013 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2013 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transfer bombası patladı

Aysal transfer çalışmaları hakkında ise şu çarpıcı ifadeleri kullandı: “Melo da Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an herşeyi çok iyi gözden geçirmek gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter. Farfan konusunda bir mesafe alındı, kendisiyle yakından ilgilendiğimiz doğrudur. Riera geçen sene çok başarılı oldu. Riera’yı illa göndermek istiyoruz diye bir şey yok. Ondan daha ekonomik ve başarılı bir oyuncu bulursak transfer edebiliriz. Elmander konusunda da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Amrabat’ı da kiralamayı düşünmüyoruz.”
Aysal, takımdaki oyuncularla ilgili olarak; “Bana Burak ile ilgili yazılı gelmiş bir teklif yok. Umut Bulut’u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoruz. Gökhan İnler ile hoca ilgili. Ancak başka isimler de var. Kontenjana takılıyoruz. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz. Ben Sneijder’in ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Bu sezon daha iyi olacak” diye konuştu. Kaleci Muslera’nın geçen sezon çok iyi oynadığını belirten Aysal, “İnşallah uzun süre Galatasaray’da kalır. Ancak bizi rakam olarak zorlarlarsa düşünmek zorunda kalırız” dedi.

Farfan Kimdir?

Tam adı: Jefferson Farfan
Doğum yeri: Lima, Peru
Yaşı: 27,
Boyu: 1.77 cm

İç transfer tamam gibi

Sarı-kırmızılı kulüp, iç transferde Engin Baytar ve Gökhan Zan’ın sözleşmelerini uzatma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar her iki oyuncunun menajerleri ile dün biraraya geldi. Taraflar anlaşmaya varırken, iki oyuncunun da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacakları bildirildi. Gökhan Zan ve Engin Baytar’la 2 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi. Diğer taraftan Çağlar Birinci’nin de pazartesi günü Bursaspor’la masaya oturacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.