Hava Durumu

Trump ekibinden 'seçimlerde yolsuzluk' ödülü: Tam 1 milyon dolar!

ABD'de Texas'ın Cumhuriyetçi Vali Yardımcısı Dan Patrik, seçimlerde hile yapıldığına dair kanıt getirene 1 milyon dolar ödül (7 milyon 680 bin TL) vadetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump ekibinden 'seçimlerde yolsuzluk' ödülü: Tam 1 milyon dolar!

"Başkanlık seçimlerinde Başkan Trump'ın yolsuzluk yapıldığına dair iddialarına katılıyorum ve yasa dışı oyların geçersiz sayılmasına ilişkin çabalarını destekliyorum" diyen Patrick, "Başkan Trump'ın çabaları sadece bu seçimin sonucu bakımından değil, demokrasimize ve gelecek seçimlere olan güveni sağlaması açısından da hayati önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Teksas Etik Komisyonu eski başkanı Jim Clancy ise, Trump'ın yolsuzluk iddialarını kanıtlamak için nakit para vermenin uygun olmayacağını söyledi.

Patrick ayrıca vaat edilen 1 milyon doların Trump'ın seçim kampanyası için toplanan paradan ödeneceğini de sözlerine ekledi.

Trump, 3 Kasım'da yapılan seçimlerde yasa dışı oyların sayıldığı, oy sayım merkezlerine Cumhuriyetçiler'in alınmadığı gibi bir dizi iddiada bulunmuştu.

Ancak bu iddialarına henüz herhangi bir kanıt gösteremeyen Trump bu nedenle Cumhuriyetçi kanattan da eleştirilerin hedefi olmaya başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.