Hava Durumu

Trump'ın avukatı Giuliani'ye Borat şoku!

Sacha Baron Cohen'in yeni Borat filmi daha seyirciyle buluşmadan gündeme oturdu. Filmde Borat'ın kızını canlandıran oyuncuyla durumdan habersizce otel odasına giden ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin görüntüleri tartışma yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2020 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2020 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın avukatı Giuliani'ye Borat şoku!

ABD'de 3 Kasım'daki seçimlere geri sayım sürerken, adaylar birbirlerine karşı ellerindeki son kozlarını kullanıyor. Başkan Donald Trump, rakibi Joe Biden'ın oğlunun yolsuzluk iddialarıyla ilgili suçlamalar yöneltirken, Biden ise Başkan'ın corona virüsü salgını ve ırkçılıkla mücadelesini eleştiriyor. Bu siyasi kapışmaya ünlü oyuncu Sacha Baron Cohen de dahil oldu. İkonik hale gelen Borat filminin ikincisini çeken ve yarın Amazon Prime üzerinden yayınlamaya hazırlanan Cohen, filmde Trump'ın avukatı ve eski New York Belediye Başkanı Rudy Giuliani'yi zor duruma soktu.

7 Temmuz'da çekilen görüntülerde Giuliani, Borat'ın kızı Tutar rolünü canlandıran ve kendisini muhabir olarak tanıtan Maria Bakalova'yla röportaj yaparken görülüyor. İlerleyen bölümde Bakalova konuşmaya odasında devam etmeyi teklif ederken 76 yaşındaki Giuliani de bunu kabul ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.