Hava Durumu

Türk dizilerine çişli tepki

Yunanistan’da ırkçı-faşist Altın Şafak partisi Türk dizilerini yayınlayan Yunan televizyon kanallarına savaş açtı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk dizilerine çişli tepki

Altın Şafak, Mega (Fatmagül’ün Suçu Ne) ve Antenan (Muhteşem Yüzyıl ve Son) kanallarınıTürk dizilerini yayından kaldırıncaya kadar protesto kararı aldı.

Bu bağlamda, Yunanların 25 Mart 1821 yılında Osmanlı'ya karşı isyanın 192'nci yıldönümünde Altın Şafak taraftarları Mega televizyonu binası önünde protesto gösterisi düzenlendi. Aralarında yedi milletvekillerinin de bulunduğu 400 kadar Altın Şafak taraftarı, Ortodoks aleminde 40 günlük oruç başladığından yoğurt yerine tarama salatalı kaseleri binanın cam giriş kapısına fırlattılar.

Milletvekili Hristos Pappas ise tepkisini farklı bir şekilde dile getirdi. Pappas binanın cam kapısının önüne kadar yaklaştı. Bir yandan Türkler aleyhinde slogan atarken bir yandan da pantolonun fermuarını indirerek kapıya işedi.

Pappas işerken göstericilerden alkış koptu. Göstericiler daha sonra bir Türk bayrağını da yaktılar. Yunan milletvekilinin televizyon binasının kapısında işemesi medyada “Bu kadar da olmaz”, “İnanılmaz ama işedi” şeklinde başlıklarla duyuruldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.