Hava Durumu

Türk futbolunda bir ilk

Kendine ait bir sahası olmayan ayrıca ne passolig, ne bilet satılan ne de kimin girdiğine bakılan 1. Amatör Küme temsilcisi İhsaniyespor, dünkü Hamitlerspor maçını boş tribünlere oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk futbolunda bir ilk

Haber ITolga ÖZTAŞI

Türk futbolunda oldukça önemli bir yeri olan Bursa dün oldukça ilginç hatta Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir cezaya sahne oldu. 1. Amatör Küme'de yer alan İhsaniyespor, Hamitlerspor ile maçını seyircisiz olarak oynadı. Normalde maçlarını Fethiye Sahası'nda oynayan Yeşil Beyazlıların bu karşılaşması ise Merinos Stadı'na alındı. Amatör kümelerde yaşanan büyük olaylardan sonra Bölgesel Amatör Lig'de böyle cezalar veriliyor ancak orada TFF'ye ev sahibi olarak kullanacağınız stadı sezon öncesinde bildiriyorsunuz. 1. Küme'de verilen bu ceza dün resmen tarihe geçti.

Merinos Stadı'nda oynanan maçta cezalı olan taraf İhsaniyespor olurken, Hamitlerspor da nasibini aldı. Statta hem ev sahibi tribünlerinin hem de deplasman tribünlerinin giriş kapıları kilitlendi ve hiçbir seyirci alınmadı. Sadece 2 takımın belirlediği 10'ar kişi ve maçın gözlemcisi tribüne alındı. Ancak maç seyircisiz oynanacağı için polis de maçta yer almadı ve içeri girişlerde herhangi bir kontrol yapılmadı. Tarihe geçen karşılaşmada ayrıca 2 takım seremonide boş tribünleri selamladılar. 1. Amatör Küme'de ilk kez seyircisiz olarak uygulanan ve tarihe geçen bu karşılaşmayı Hamitlerspor 3-1 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.