Hava Durumu

Türk kızı Ayla'nın büyük başarısı! Finale kaldı

İsveç'te katıldığı Masterchef İsveç adlı yemek yarışmasında finale kalan 9 yarışmacı arasında yer alan 23 yaşındaki Türk yarışmacı Ayla Canpunar, Türk mutfağını İsveç'e tanıtmayı hedeflediğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk kızı Ayla'nın büyük başarısı! Finale kaldı

İsveç'te aşçıların yeteneklerini sergilediği televizyon programı Masterchef İsveç yarışmasına katılan 23 yaşındaki Türk yarışmacı Ayla Canpunar, finale kalan 9 yarışmacı arasında yer aldı. Yarışmada finale kalan 9 kişiden biri olduğu için mutlu olduğunu belirten Canpunar, hedefinin çocukluk yıllarında annesinden öğrendiği Türk mutfağını İsveç'te tanıtmak olduğunu ifade etti.

Üniversite öğrencisi olduğunu belirten Canpunar, ''İsveç'in en çok izlenen Masterchef yemek yarışma programında 40 kişi arasından finale kalan 9 kişiden biri oldum. Küçüklüğümden beri annemin mutfakta yaptığı Türk yemeklerini ilgiyle izlerdim. Babamın çalıştırdığı restoranda da farklı ülkelerin mutfağından yemekler öğrendim. Daha sonra binlerce kişinin müracaat ettiği Masterchef İsveç yarışmasına başvurdum. 40 kişi arasına girdim. Türk yemeklerinin de tanıtımını yaparak 9 kişinin mücadele edeceği finale kaldım'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.