Hava Durumu

Türk Kızılay'ı Bursa Gemlik'te de ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Bir yandan sıcak yemek temini için mutfakta hazırlık yapıyorlar bir yandansa erzak kolilerini yemeklerle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için canla başla çalışıyorlar... Evet onlar Türk Kızılay'ı...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılay'ı Bursa Gemlik'te de ihtiyaç sahiplerini unutmadı

HABER/ MERVE ÖZDEMİR

Coronavirüs salgını nedeniyle tüm şubeleriyle dört bir yandan çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Kızılay'ı Bursa, Gemlik Şubesi'nde de ramazanın ilk gününden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ramazanın ilk gününden beri hergün 100 'ün üzerinde haneye sıcak yemek yardımında bulunan Kızılay Gemlik Şubesi , bu zamana kadar da toplamda 6 bin 400 kadar sıcak yemek dağıtırken neredeyse çalmadık kapı bırakmıyor. Konu hakkındaysa açıklamada bulunan Türk Kızılay'ı Gemlik Şube Başkanı Erdal Şimşekoğlu Ramazan'ın ilk gününden beri gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Hergün sıcak yemeğin yanı sıra 250 koli erzak ve çocuklar içinse kıyafet desteği sağlayan Kızılay Gemlik Şubesi çalışmalarını ekip olarak Ramazan ayı boyunca da devam ettireceklerini söyledi.

Şimşekoğlu: "Ramazan ayının ilk günü itibariyle ekip arkadaşlarımız ile sahadayız. Beraberinde vefa sosyal destek programı içerisinde erzak dağıtımı ile Ramazan'a girdik. Yine bu mübarek ayda evinde yemek pişiremeyen yaşlı vatandaşlarımıza, hastalarımıza ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtmaya başladık. Bu şekilde 102 aile tespit ederek onlara günlük 400 yemek dağıtımı sağlıyoruz. Onun dışında gelen talepler üzerine tespit edilen ailelere ihtiyaç kolisi dağıtıyoruz .Bunun yanı sıra genel merkezimizin bildirisiyle 150 aileye 400 TL nakti yardımda bulunacağız " dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.