Hava Durumu

Türkiye'ye rezil oluyoruz

Bursaspor'da enerji dağıtım firmasıyla imzalanan yapılandırma şartnamesine yine uyulmadığı için Yeşil Beyazlı kulübün elektriği bir kez daha kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'ye rezil oluyoruz

5 Nisan'da sahasında Altay ile karşılaşacak Bursaspor'un İzmir ekibiyle oynayacağı maç tehlikeye girdi. Kulüpte halen doğalgaz da kesik durumda...

PROTOKOL ŞARTLARINA UYMADI

Bursaspor'da elektrik kesintisi krizi artık farklı bir boyut kazandı. Enerji dağıtım firmasına toplam 4 milyon 100 bin lira borcu olan Yeşil Beyazlılar'da başkan Erkan Kamat imzaladığı yapılandırma protokolüne bir kez daha uymadı. Bir önceki ay da yine imzalanan protokol şartına uyulmaması sebebiyle kulübün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri haricindeki tüm tesislerinin elektriği kesilmişti. Yaşanan bu skandal sonrası aynı zamanda enerji dağıtım firmasının da sahibi olan TFF Başkanı Nihat Özdemir'in talimatıyla kulübe enerji verilmişti. Ancak başkan Erkan Kamat imzaladığı son protokolün ödeme şartlarını yerine getirmediği için enerji kesim işlemi dün yeniden uygulandı.

ALTAY MAÇI TEHLİKEYE GİRİYOR

Bursaspor'un, imzalanan son protokolde ödemesi gereken yaklaşık 1 milyon 700 bin liralık taahhüdünü yerine getirmediği için altyapı oyuncuları konakladığı Vakıfköy haricindeki tüm tesislerinin elektriği kesildi. Doğalgaz da kesik olduğu için yemekler tüp yardımıyla yapılırken ısınma için de elektrikli ısıtıcı ve klimalar devreye girmişti. Özlüce'ye enerji jeneratör yardımı ile verilebiliyor. Ödeme yapılmadığı takdirde Vakıfköy'ün de elektriğinin kesileceği bildirildi. Bursaspor 5 Nisan Pazartesi günü sahasında Altay ile karşılaşacak. Maç öncesi elektrik krizinin çözülmesi gerekiyor. Kriz çözülmezse BŞB Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçla ilgili kararı TFF verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.