Hava Durumu

Uçan tekme ile magandayı yaptığına pişman etti

Arnavutluk'ta araç trafiğine kapalı olan meydana aracıyla dalıp tehlikeli hareketlerde bulunan sürücüyü 32 yaşındaki Arben Mema, uçan tekme atarak durdurdu. Olay kameralara saniye saniye yansırken sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2021 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2021 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uçan tekme ile magandayı yaptığına pişman etti

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan ve ülkenin en meşhur meydanı olan İskenderbey Meydanı'na 32 yaşındaki Arben Mema isimli şahıs aracı ile daldı. Araç trafiğine kapalı olan meydanda bulunan vatandaşlar, korku dolu anlar yaşarken, birçok vatandaş ise aracı durdurmaya çalıştı.

UÇAN TEKME İLE DURDURDU

Kendisini durdurmaya çalışan vatandaşların elinden her seferinde kurtulmayı başaran sürücüyü, 22 yaşındaki Klodian Elqeni isimli genç uçan tekme atarak durdurdu. Uyuşturucu etkisi altında olduğu belirtilen sürücü, etkisiz hale getirilmesinin ardından vatandaşlar tarafından polise teslim edildi.

BAŞBAKAN 'KAHRAMAN' ETİKETİ İLE PAYLAŞTI

Olayın ardından kahraman ilan edilen Elqeni, olayın bir terör saldırısı olduğunu sandığını ve kendini değil, halkı düşünerek hareket ettiğini ifade etti. Başbakan Edi Rama sosyal medya üzerinden genç kahraman Elqeni ile görüştüğünü duyurarak, Elqeni ve ona yardım eden kişi ile beraber çekildiği fotoğrafı "kahraman" etiketi ile paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.