Hava Durumu

UEFA'dan son dakika açıklaması

Türk futbolunda gözler İsviçre'den gelecek haberde. Şike soruşturmasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Kurulu’na sevkedilen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin heyecanlı bekleyişi sürerken UEFA'nın bu iki takım hakkında aldığı kararların yazımını tamamladı. UEFA, verdiği kararları kısa süre içinde kulüp ve kişilere tebliğ edecek, sabah ise siteden paylaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEFA'dan son dakika açıklaması

Gözler UEFA Disiplin Kurulu'na çevrildi... Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri UEFA Disiplin Kurulu'na verdikleri savunmanın ardından kararı beklemeye başladı.

UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında aldığı kararların yazımını tamamladı. UEFA, verdiği kararları kısa süre içinde kulüp ve kişilere tebliğ edecek, sabah ise siteden paylaşacak.

Orman: "Şu ana kadar gelen bir karar yok"

Beşiktaş Kulübü, şike süreciyle ilgili UEFA'nın kararını bekliyor. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, gün boyunca Akaretler'deki kulüp binasında heyecanlı bir bekleyiş içine girdiler. Yöneticilerin bir bölümü daha sonra kulüpten ayrılırken, Fikret Orman da akşam saatlerinde buradan ayrıldı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Orman, kendilerine gelmiş bir kararın henüz olmadığını söyledi. İsviçre'deki savunmalarının ardından yaptığı açıklamayı hatırlatan Fikret Orman, "O gün de söyledim. Bize, 'Pazartesi öğleden sonra açıklayacağız' demişlerdi.

Ancak şu ana kadar gelen bir karar yok. Bizden sonra Fenerbahçe Kulübü yöneticileriyle yaptıkları görüşmede ise, 'Salı da olabilir' demişler. Belki yarın açıklarlar. Şu an elimize ulaşmış bir şey yok. Belki gece yarısından sonra gelir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.