Hava Durumu

Ümit Karan: Galatasaray'dan teklif aldım

Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük teklifi aldığını ancak kendi yolundan gitmek adına söz konusu teklifi kabul etmediğini anlattı. Karan, "Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük konusunda teklif geldi, konuşmalar da oldu ama kendi yolumdan gitmek istedim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ümit Karan: Galatasaray'dan teklif aldım

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan, Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük konusunda teklif aldığını açıkladı. Radyospor'dan Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ümit Karan, "Galatasaray'a gönül vermiş futbolculardan birisiyim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray için ne gerekiyorsa yaparım. İnşallah bir gün Galatasaray'da çalışmak isterim. Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük konusunda teklif geldi, konuşmalar da oldu ama kendi yolumdan gitmek istedim." dedi.

Öte yandan sarı kırmızılı ekibin yeni transferi Mostafa Mohamed'in kendisine benzetilmesine dair sorulan soruyu yanıtlayan Karan, "Yıpratıcı bir santrfor, mücadeleci bir oyuncu. Mohamed ocak ayının en faydalı transferi bence. Mohamed'i bana benzetiyorlar, birkaç vole vursun da karar veririm. (Gülerek)" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.