Hava Durumu

Umudun adı: Play-off

Yeşilgiresun Belediyespor'u 5 sayı farkla mağlup etmeyi başaran TOFAŞ, Pınar Karşıyaka'nın Best Balıkesir'e kaybetmesiyle play-off umudunu korudu. Bursa temsilcisi, gelecek hafta Karşıyaka'yla adeta final maçına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umudun adı: Play-off

Ozan DEMİR'in haberi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 29. hafta maçında TOFAŞ, Yeşilgiresun Belediyespor'u konuk etti. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Vasilije Micic'in üç sayılık basketiyle başlayan Mavi Beyazlılar, Gilly ve Ledo'nun basketlerine engel olamayınca 5. dakikayı 11-18 geride geçti. Ledo'nun yıldızlaştığı ilk çeyreği 18-35 geride kapatan Bursa temsilcisi, ikinci periyodun başında Caner Topaloğlu ve Yiğit Arslan ile sayılar buldu. Palacios ve Kadir Bayram'ın sayıları 14. dakikada farkı 10'a indirse de (30-40) soyunma odasına önde giren taraf 45-56'lık skorla konuk Giresun oldu.

2. YARI GERİ DÖNDÜ

Üçüncü çeyreğe Micic'in sayılarıyla hızlı bir giriş yapan ev sahibi ekip, Mejia, Copeland, Kaya Peker ve Yiğit Arslan'ın basketleriyle önce farkı indirdi ardından Kaloyan Ivanov'un sayıları takımına 72-71 üstünlüğü getirdi. Karşılaşmanın final periyoduna 74-73 önde başlayan TOFAŞ, Ivanov ve Micic'in üçlükleriyle farkı açmaya çalıştı. Ledo'nun sayıları buna müsaade etmese de Bursa ekibi, Copeland, Kaya Peker ve Mejia ile sonuca gitti. Parkeden 92-87 galip ayrılan TOFAŞ, ligin son haftasında konuk olacağı Pınar Karşıyaka'nın Best Balıkesir'e kaybetmesiyle play-off umudunu son haftaya taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.