Hava Durumu

Union Berlin, Serdar Dursun transferinde mutlu sona yaklaştı

Bundesliga 2'de gol kralı olan Serdar Dursun'un yeni takımı netlik kazanmaya başladı. Darmstadt'ta oynayan Türk golcü, yeni sezon için eski Fenerbahçeli Max Kruse'nin de formasını giydiği Union Berlin'le anlaşmaya çok yakın. Adı Süper Lig ekipleriyle de anılan Serdar, Bundesliga'da oynamak istediği için Union Berlin'i seçecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Union Berlin, Serdar Dursun transferinde mutlu sona yaklaştı

Gösterdiği performansla Bundesliga 2'ya damga vuran Serdar Dursun, sezonu gol kralı olarak bitirdi. 29 yaşındaki golcü yeni sezonda Union Berlin forması giymeye çok yakın.

UZUN SÜREDİR PEŞİNDELER

Beşiktaş, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Schalke ve Hamburg ile de adı anılan 29 yaşındaki oyuncunun, Bundesliga hayalini gerçekleştirmek için Union Berlin'e gitmeye karar verdiği belirtildi. Bild'de yer alan habere göre; Union Berlin, geçtiğimiz sezondan beri istediği oyuncuyla anlaşmayı başardı. Bonservisi elinde olan Serdar Dursun'un Union Berlin'in en çok kazanan oyuncularından biri olacağı da vurgulandı. 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Darmstadt'ta 36 maçta 29 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.