Hava Durumu

Ünlü ailenin sırrı diyet

Ünlü süper model Gisele Bündchen ile eşi, Amerikan futbolunun yıldızı Tom Brady, yüzde 80 oranında organik sebze ve etle besleniyor. Ailenin yemekleri hindistancevizi yağıyla pişiriliyor. Çiftin çocukları da sağlıklı besleniyor

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2021 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2021 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü ailenin sırrı diyet

Taze sebze tüketiyorlar

Dünyanın en çok kazanan süper modellerinden olan Gisele Bündchen (41) ile Amerikan futbolu liginin en iyi oyun kuruculardan olan eşi Tom Brady'nin (44) başarılarının arkasındaki beslenme programını kişisel şefleri Allan Campbell açıkladı. "Boston" adlı internet sitesine konuşan Campbell, çiftin diyet kısıtlamalarının katı olduğunu söyledi. Çiftin 2 çocuklarıyla birlikte yüzde 80 organik ve taze sebze tükettiğini belirten şef, ayrıca darı, kinoa ve fasulye dahil olmak üzere tam tahılların yanı sıra ördek, tavuk, organik biftek ve balık gibi bazı yağsız etler ve yabani somonun da ailenin favorileri arasında bulunduğunu ifade etti.

'Beyaz'ları tüketmiyorlar

Campbell, ünlü çiftin beyaz şeker, beyaz un ve gluten tüketmeyi reddettiğini, iyotlu tuz yerine pembe Himalaya tuzu kullandıklarını da vurguladı. Şef, yalnızca hindistancevizi yağıyla yemek yaptığını da sözlerine ekledi. Brady ve Bündchen'in çocuklarının ebeveynlerinin yaptığı yemekleri yediklerini ifade eden şef, çocukların atıştırmalıkları arasında çiğ granola, çiğ çikolatalı kurabiyeler ve ev yapımı meyveli rulolar bulunduğunu söyledi. Campbell, Amerikan futbolunun yıldız oyuncusu Brady'nin diyetinin eşinden daha kısıtlayıcı olduğunu belirtti. Şef, Brady'nin diyetinde mantar, domates, biber, patlıcan, kahve, diğer kafeinli içecekler, süt ürünleri ve çoğu meyvenin bulunmadığını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.