Hava Durumu

Ünlü çiftin oğlunu hastane önünde öldürmüştü! Sanığın ailesi hakim karşısında

Mays ailesinin oğulları Emre Tyler Mays'i hastane bahçesinde husumetlisine benzettiği için annesinin gözü önünde bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu'nun ağabeyi Muhammed Kutlu yine aynı husumetlisini vurmak isterken kuzeni Ozan Tekcan'ı vurarak öldürdü. Olayın ardından Muhammed Kutlu, babası Gazi Kutlu ve kardeşi Davut Kutlu tutuklandı. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklar Gazi ve Davut Kutlu suçlamaları reddetti. Duruşmada ifade veren Ozan Tekcan'ın babası Hacı Tekcan, "Bana, 'oğlunun kellesini kesip önüne atacağız' diyorlardı. Dediklerini de yaptılar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ünlü çiftin oğlunu hastane önünde öldürmüştü! Sanığın ailesi hakim karşısında

İstanbul 39. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Muhammed Kutlu covid-19 temaslısı olduğu için getirilmedi. Diğer tutuklu sanıklar ise duruşmada hazır edildi. Duruşmada savunma yapan Davut Kutlu, hayatını kaybeden Ozan Tekcan'ın kuzeni olduğun ve olay günü tartıştıklarını söyleyerek, "Kendisinden şikayetçi olmak için annemle karakola gittik. Biz içerideyken abimle babam da karakola gelmiş. Ozan elindeki kask ile babamın başına vurduğu için kavga çıktı. Ben elinde silahla Ağabeyimi gördüm. Ağabeyimi engellemek için yanına gittim. Benim kimseye yönelik herhangi bir eylemim olmadı. Aksine olayı engellemeye çalıştım" dedi.

"MERMİLER HAVADA UÇUŞTU"

Ozan Tekcan ve olaydan yaralı kurtulan yanındaki arkadaşı Batuhan Karanlıkoğlu'nun sürekli kendilerini tehdit ettiğini söyleyen Kutlu, "Bizim onları tehdit ettiğimiz söylense de bizim onlarla uğraşacak zamanımız bile yok" dedi. Tutuklu sanık Gazi Kutlu da savunmasında suçsuz olduğunu söyleyerek, "Oğlumun emniyete gittiğini duyunca ben de gittim. Beklerken Ozan ve Batuhan motosiklet ile emniyetin bahçesine geldi. Davut'un motosikletine çarptılar. Sonra da bıçak çekip bana savurdular. Aramızda kavga çıkınca Ozan kaçmaya başladı. Bu sırada silah sesleri duydum. Arkamı döndüğümde oğlum Muhammed'in elinde silah gördüm. Ancak o sırada polisler de ateş ettiği için Ozan'ı kimin vurduğunu görmedim. O kadar çok mermi havada uçuştu ki polisler gelip bana ters kelepçe yaptı" dedi.

"BENİM BİR SÖYLEMİM OLMADI"

Tutuksuz sanık Döndü Kutlu ise emniyetin içinde olduğu için olayı görmediğini söyleyerek, "Sesler üzerine dışarı çıktığımda oğlum Muhammed ve Ozan yaralıydı" dedi. Avukatların sorusu üzerine anne Döndü Kutlu, "Ozan'ı öldürtmek istediğim yönünde oğluma ya da eşime bir söylemim olmadı" dedi.

"OĞLUNUN KELLESİNİ KESİP ÖNÜNE ATACAĞIZ DEDİLER"

Savunmaların ardından söz verilen Ozan Tekcan'ın babası Hacı Tekcan, sanıklardan Gazi Kutlu ve oğlu Akın Kutlu'nun daha önce kendisini 5 yerinden bıçakladıklarını söyleyerek, "Gazi ve Döndü bana sürekli tehdit yağdırdılar. Bana, 'oğlunun kellesini kesip önüne atacağız' dediler. Dediklerini de yaptılar" dedi.

"OZAN'IN YÜZÜ KAN İÇİNDEYDİ"

Olaydan yaralı kurtulan Batuhan Karanlıkoğlu verdiği ifadede, "Olay günü Davut Ozan'ı dövmüş. Ben gittiğimde Ozan'ın yüzü kan içindeydi. Muhammed'in elinde silah olduğunu söyleyince polisler gidin şikayetçi olun dediler. Biz emniyete gittiğimizde Davut ile annesi Döndü emniyetin önündeydi. Polisler bize darp raporu almamız gerektiğini söyleyince hastaneye gittik. Döndüğümüzde Gazi Kutlu bize demir sopayla saldırdı. Muhammed Kutlu da beni hedef alarak ateş etti" dedi.

"SEN DE ÖLECEKSİN DİYE BAĞIRDI"

Elinden vurulduğunu söyleyen Karanlıkoğlu, "Daha sonra Muhammed Ozan'ı kovalamaya başladı. Döndü Kutlu bana, 'Benim oğlum senin yüzünden 48 yıl ceza aldı. Sen de öleceksin' dedi. Emniyete kaçmaya çalıştım ama bana engel oldu. Sonra silah sesleri duydum. Muhammed'in Ozan'ı vurduğunu gördüm" dedi. Alınan beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.