Hava Durumu

Unutursam kalbim kurusun

Müebbet cezasına çarptırılan Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan'dan duygu dolu mesaj

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2013 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2013 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Unutursam kalbim kurusun

Ergenekon Davası kararlarının açıklanmasından sonra cezaları alanlar kadar, tutukluların ailelerinin kalbine de ateş düştü. Bunlardan biri de ağırlaştırılmış müebbet cezası alan gazeteci Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan Özkan. Nazlıcan Özkan açtığı #unutursamkalbimkurusunhashtag'i ile yaşadıklarını ve duygularını an ve an paylaştı.

Tuncay Özkan'a müebbet

Ergenekon'da verilen cezalar açıklandıkça şaşkınlık arttı!
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, tarihi Ergenekon davasında kararını verdi. Mahkeme "Ergenekon terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu bulunan gazeteci Tuncay Özkan'a, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Diğer suçlardan da 16 yıl 2 ay hapis cezası alan Özkan, karara tepki gösterince salondan çıkarıldı.

Ergenekon'un karar duruşmasında Doğu Perinçek'e müebbet hapis cezası verildi. Doğu Perinçek'e ağırlaştırılmış müebbet hapsi cezasına ek olarak diğer suçlardan 34 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Yalçın Küçük 86 yıl hapis cezası aldı. Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. CHP'li vekil Mustafa Balbay'a 34 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Balbay'ın eşi Gülşah Balbay kararın okunmasından sonra gözyaşları içinde salondan çıktı .

Aydınlık gazetesi genel yayın yönetmeni Serhan Bolluk'a ise 7 yıl 6 ay hapis verildi. Sonucu merakla beklenen bir başka kararda yine CHP milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi. Sinan Aygün ise 23 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı.

Ergenekon davasının tutuksuz sanığı gazeteci Güler Kömürcü, 'terör örgütü üyeliği' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Gazeteci Ünal İnanç 19 yıl hapis cezasına çarptırılırken, yine gazeteci Vedat Yenerer'e 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.