Hava Durumu

Üzülmez'in vazgeçilmezleri!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez geride kalan 5 maçta 23 oyuncusuna forma verdi. En çok süreyi Çağlar Şahin Akbaba aldı. Genç teknik adamı 5 maçlık periyotta futbolcuların gördüğü kartlar ve aldıkları cezalar zorladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez'in vazgeçilmezleri!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez yarın oynanacak Osmanlıspor maçıyla birlikte Yeşil Beyazlı takımdaki 6'ıncı sınavına çıkacak. Genç teknik adam yönetimindeki Yeşil Beyazlılar geride kalan 5 maçta 3 galibiyet 2 de yenilgi aldı. İbrahim Üzülmez bu 5 maçta cezalı futbolcularının çokluğunun sıkıntısını yaşarken, 4 oyuncusundan vazgeçemedi. Üzülmez yönetimindeki Bursaspor'da Menemen, Hatay, Karagümrük, Akhisar ve Eskişehirspor maçlarının tümünde en çok süre alan isim 450 dakika sahada kalan Çağlar Şahin Akbaba oldu. Genç file bekçisini 5 maçta da forma giyen 449 dakika ile Abdulahi Shehu, 400 dakika ile Burak Altıparmak ve 393 dakika ile de Onur Atasaray takip etti.

KART CEZALARI SİSTEMİ BOZDU

İbrahim Üzülmez'in görev yaptığı maçlarda ağır bir sakatlık yaşanmazken takımı en çok cezalı futbolcuların çokluğu zorladı. Burak Kapacak, Özer Hurmacı, Emirhan Aydoğan, Kubilay Kanatsızkuş, Mamadou Diarra ve Yevhen Seleznov kart cezaları nedeniyle forma giyemedi. Bu hafta Osmanlıspor mücadelesinde de Onur Atasayar ve Serdar Özkan Eskişehirspor maçında gördükleri kartlar sebebiyle takımdaki yerlerini alamayacak. Eğer kart görmeselerdi Burak Kapacak, Özer Hurmacı ve Yevhen Seleznov İbrahim Üzülmez'in oyun planına göre tüm maçlarda forma giyebilecekti. 23 oyuncunun görev aldığı bu süreçte en az süre alan 1 dakika ile Jani Atanasov oldu. Onu 35 dakika ile Ali Akman izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.