Hava Durumu

Vali uyardı: Aynı apartman içinde de bayramlaşmayın

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkmanın yasak olduğunu hatırlatarak, "Aynı bina içinde yaşayan komşular arasında da herhangi bir bayram ziyareti olmaması gerekir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali uyardı: Aynı apartman içinde de bayramlaşmayın

Tüm yurtta olduğu gibi Burdur'da da bayram tedbirleri en üst seviyede tutuluyor. Burdur Valisi Hasan Şıldak, bayram öncesi vatandaşları uyardı.

Vali Şıldak, yaptığı açıklamada, "Önümüz bayram. Bizim geleneğimizde, göreneğimizde bayramlaşma kültürü vardır fakat sokağa çıkma yasağı bu anlamda çok isabetli olmuştur. Market, fırın gibi yerlere belli saatlerde gidip alışveriş yapma imkanı sağlayacağız. Vatandaşlarımız sadece ihtiyaçlarını gidermek için dışarıda bulunabilecek. Bunu bahane ederek herhangi bir ev ziyareti, herhangi bir bayram ziyaretinde bulunmalarını kesinlikle istemiyoruz. Bu zaten mümkün değil, yasaktır. Bu nedenle aynı bina içinde bulunanların da dikkatini çekmek istiyorum. Aynı apartmanda, aynı binada yaşayan komşular arasında da herhangi bir bayram ziyareti olmaması gerekir. Evlerimizi, hanelerimizi, aile düzeyinde koruyalım, muhafaza edelim, izole bir vaziyette bu tedbirlere devam edelim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.