Hava Durumu

Vallahi sarhoştum hatırlamıyorum

Selami Şahin'in Aşkın Nur Yengi'ye verdiği cevap salondakileri kahkahaya boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2013 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2013 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vallahi sarhoştum hatırlamıyorum

En güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin billur sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi istek üzerine iki hafta aradan sonra yaklaşık 450 konuğa müzik dolu saatler yaşattılar.
 
İki sevilen sanatçı sahnede hem ayrı ayrı hem birlikte söyledikleri şarkılarla olduğu kadar, bir arada yaptıkları esprili konuşmalarla da izleyicileri kahkahaya boğuyorlar.
Programın ikinci bölümünde 5 şarkıyı, birlikte düet yaparak seslendiren iki sanatçı, şarkı aralarında yaptıkları nükteli konuşmalarla gösteriyi bir anda talk şov’a çeviriyorlar.
 
Eğlenenler arasında Coşkun Sabah ve eşi Ceyda Sabah, Ece Erken ile Tuğba Özerk gibi ünlüler de vardı.
 
Sahneye önce Aşkın Nur Yengi çıktı. Siyah renkli, sırt dekolteli, göz alıcı sahne elbisesiyle çok şık olan sanatçı programını sadece sahnede değil, salonda masaların arasında dolaşarak yaptı. Mekanı kapılara kadar dolduran konukların masalarını tek tek gezen Aşkın Nur Yengi, hem şarkı söyledi, hem de her isteyenle fotoğraf çektirdi.
 
Aşkın Nur Yengi’den sonra sahneye Selami Şahin çıktı. Ünlü besteci ve yorumcu, Zeki Müren’den Sezen Aksu’ya kadar pek çok değerli sanatçı tarafından okunan unutulmaz eserlerini, hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
 
“BAŞIMIN TATLI BELASISIN”
 

Selami Şahin programın ilerleyen dakikalarında sahneye Aşkın Nur Yengi’yi davet etti…
 
İkili, ‘Sana Merhaba Dedim Elveda Diyemem ki” şarkısıyla düet yaptı. Şarkı bitiminde, Aşkın Nur Yengi partnerine, “Bu  besteniz de diğerleri gibi çok güzel, müziğimize çok şey kattınız; şimdi fark ettim üzerinizdeki kadife ceket de çok güzel” diye takıldı.
 
Bu sözler üzerine Selami Şahin, “Sen benim başımın tatlı belasısın” dedi ve iki ünlü sanatçı, Selami Şahin’in bir diğer güzel bestesi, ‘Başımın Tatlı Belası’nı birlikte söyledi.
 
Şarkı bitiminde Selami Şahin, “Bu besteyi ben 18 yıl önce yapmıştım” dedi, Aşkın Nur Yengi de, “Peki ben kaç yıl önce okudum?” diye sordu:
 
Selami Şahin, “Vallahi sarhoştum, hatırlamıyorum” şeklinde cevap verince salon kahkahayla çınladı.
 
Aşkın Nur Yengi “Hatırladım 15 sene oldu, nasıl geçiyor zaman” dedi ve iki yorumcu Sezen Aksu’nun sevilen şarkısı, ‘Yazık Şu Geçen Zamana’ isimli eserle bir kez daha düet yaptılar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.